Kolumne

srijeda, 29. siječnja 2020.

Naklada Ceres predstavlja | Jurica Novak: Revolveraši


Usred noći, maskirani napadači provaljuju u kuću dječaka Johna Waynea i ubijaju mu roditelje. On pobjegne i kroz želju za osvetom on postaje najpoznatiji i najbrži revolveraš divljeg zapada. Na svome putu upoznaje Mary Jane Watson, koja mu se pridruži u njegovoj pustolovini. John Wayne, Mary Jane Watson i Jesse James, uz pomoć Indijanskog plemena pronalaze ubojice i stvarnu istinu iza ubojstva Johnovih roditelja.

Ovo je klasični vestern koji će u Vama probuditi sjećanje na igru Kauboja i Indijanaca. Provesti vas kroz napetu i uzbudljivu priču koju ćete pročitati u jednome dahu.

Jedna noć dovoljna je da Vam promijeni život. U jednom trenutku bezbrižno spavate, a u drugom sve ste izgubili u plamenu. Dvadeset godina živite sa zastrašujućim prizorima, borite se da budete čovjek koji ste trebali biti. Naravno da ćete pristati kada dobijete zadatak da te iste spriječite u njihovom zlu naumu i nahranite svoju izgladnjelu osvetu, pa i ako treba metak, po metak. Pripremite se za osvetom pokrenutu, oružjem prepunu i ljubavlju ispunjenu priču s divljeg zapada.

Sreća prati hrabre. Perom ili glinom, željezom ili gumom, što god stvoreno tvoj je mač i tvoj štit. Ako vjeruješ u sebe nosit ćeš ih kroz vatru i duboku vodu. Uzmi svoje djelo i posegni prema zvijezdama. Nakon milijun koraka i tisuće padova okrenut ćeš se i shvatiti da svijet je tvoj.

Jurica Novak rođen je 08.02.1996. u Zagrebu. Živi u malenome selu nedaleko od Zagreba, gdje je i pohađao O.Š. Ivane Brlić - Mažuranić. Kroz školovanje se zaljubljuje u književnost i čitanje čitajući lektire od kojih su mu najdraže: djela Mate Lovraka Vlak u snijegu i Družba Pere Kvržice, djela Ivane Brlić Mažuranić Šuma Striborova i Šegrt Hlapić, Djela Pavla Pavličić Trojica u trnju, Koko u Parizu i Junaci Pavlove Ulice Ferenca Molnara. Prvi put pokušava pisati u trećem razredu srednje škole, započevši sa svojom prvom knjigom Revolveraši. Inspiraciju pronalazi u rukopisima Stevena Kinga, H.P. Lovecrafta i J.R.R. Tolkiena. 2014. godine završava školovanje u Tehničkoj Školi Zagreb, te stječe strukovnu kvalifikaciju kao tehničar za računalstvo. To isto ljeto završava Revolveraše. Godinu dana traži posao te ga pronalazi u jednoj maloprodajnoj trgovini u kojoj radi i danas kao voditelja servisa.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.