Kolumne

petak, 26. srpnja 2019.

2. obavijest Ministarstva kulture u svezi raspisivanja Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi RH za 2020.


vrijeme: 25.07.2019.



Nakon obavijesti o tome da će Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2020. godinu biti raspisan 4. rujna, s rokom prijave do 4. listopada 2019. godine, Ministarstvo kulture podsjeća na novosti u prijavi na natječaj.

Zbog digitalizacije samog postupka prijave će se podnositi isključivo elektroničkim putem kroz e-pisarnicu dostupnu na mrežnim stranicama Ministarstva kulture, gdje će se nalaziti i sve potrebne upute za podnošenje prijava elektroničkim putem.

Za popunjavanje e-prijavnice bit će potrebna autentifikacija kroz Osobni korisnički pretinac sustava e-Građanin. Stoga se svaka osoba koja će ispunjavati prijavnicu bilo za fizičku ili pravnu osobu, treba registrirati u sustav e-Građanin minimalne sigurnosne razine 2.

Ovim putem obavještavamo sve koji vrše autentifikaciju sustava e-Građanin da će Ministarstvo kulture ubuduće vršiti e-Potpis u procesu potpisivanja Ugovora koji će omogućiti pojedinačno elektroničko potpisivanje dokumenata i podataka. Stoga obavještavamo buduće prijavitelje da u roku od godinu i pol dana moraju prijeći na e-Potpis.
Preporuka je da u cilju jednostavnije i brže realizacije postupka ugovaranja prilikom autentifikacije sustava e-Građanin odmah zatražite sigurnosnu razinu 4 koja je najviša razina osiguranja.

Obavijest u cijelosti pročitajte na:
https://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=23376


Izvor:Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.