Kolumne

ponedjeljak, 24. lipnja 2019.

Ljetna škola pisanja 2019.


vrijeme: 25.08.2019. - 01.09.2019.
prijava: 01.07.2019.
mjesto: Ravna Gora
url: https://cekape.com/


CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba organizira Ljetnu školu pisanja. Održat će se od 25.8. do 1.9.2019. u Dvorcu Stara Sušica, Ravna Gora.

Ljetna škola pisanja ove godine nudi pet različitih radionica: kratka priča, proza, poezija, književna kritika i radionica Arhitekstura teksta, koja programski obuhvaća različite književne žanrove. Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene.

Jagna Pogačnik, književna kritičarka, prevoditeljica, urednica, voditeljica književnih tribina i kulturnih programa, ove je godine prvi puta u ljetnoj školi s radionicom književne kritike.

Darija Žilić, sjajna, nagrađivana pjesnikinja, također prvi puta dolazi u ljetnu školu, kao voditeljica radionice poezije. Enver Krivac, nagrađivan pisac i voditelj radionica u CeKaPe Rijeka, jedan od najznačajnijih predstavnika riječke književne scene, vodit će radionicu proze.

Radionicu kratke priče od 2018. vodi odličan pisac i dugogodišnji novinar i urednik kulture u Novom listu, Davor Mandić, koji već dvije godine mentorira redovne radionice kratke priče u CeKaPe Rijeka.

Nebojša Lujanović, nakon prošlogodišnje pauze, vraća se u dvorac s radionicom koju je osmislio ekskluzivno za ljetnu školu, radionicom Arhitekstura teksta.

Radionice se održavaju u jutarnjim i popodnevnim satima, a slobodno vrijeme je rezervirano za pisanje. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, organiziramo i književne tribine, razgovore s gostima, književne kvizove, zajednička druženja i završnu, javnu produkciju

Informacije o kotizaciji i prijavama potražite na:

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.