Kolumne

petak, 12. listopada 2018.

Gradska knjižnica Kaštela | Književna gastro tribina s Helenom Jakoliš uz predstavljanje knjige


Povodom otvaranja Mjeseca hrvatske knjige Gradska knjižnica Kaštela u ponedjeljak 15. listopada u 19 sati u Nadbiskupskom kaštelu u Kaštel Sućurcu organizira književni gastro susret s Helenom Jakoliš, mladom  autoricom knjige Zdravo i slasno bez glutena koja je iz svoje teške zdravstvene situacije, gdje je kroz dugi niz godina zbog nedijagnosticirane celijakije razvila cijeli niz drugih bolesti i zdravstvenih poteškoća, izvukla najbolje što je mogla i time pomogla ne samo sebi, nego i tisućama drugih u sličnim situacijama.

U sklopu susreta Helena će otkriti odgovore i upoznati Vas s važnostima i izazovima bezglutenske prehrane. Naučit ćete kako jednostavnim koracima promijeniti prehrambene navike na bolje i kako prilagoditi prehranu prema individualnim potrebama pomoću čiste, izvorne i nutritivno bogate hrane. I za sam kraj susreta, Helena će spremiti najslađe iznenađenje i uvesti Vas u pripremu ukusnih slastica bez glutena, jaja, šećera i mliječnih proizvoda.

Kako u suvremenom načinu života posvetiti dovoljno pažnje zdravom načinu ishrane? 

Saznajte više o svemu na tribini s Helenom Jakoliš u ponedjeljak 15. listopada u 19 sati u Nadbiskupskom kaštelu, na adresi Gospojska štrada 1 u Kaštel Sućurcu.


Ulaz je slobodan.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.