Kolumne

srijeda, 8. studenoga 2017.

Sinoć je u TV baru održana još jedna uspješna Večer poezije u organizaciji Centra za kulturu Jastrebarsko i Gradskog kazališta Jastrebarsko


Večer je bila posvećena prerano preminulom Predragu Bošnjaku, koji je bio i začetnik ideje o manifestaciji na kojoj se u našem gradu obilježava Mjesec hrvatske knjige, a na kojoj se izvodi poezija i koja se iz godine u godinu afirmirala i u jaskanskom kulturnom životu zauzela važno mjesto.

Dokaz tome je i bogat, gotovo dvosatni, program koji su osmislile Daniela Bobinski, Manuela Budinšćak i Mia Matasić, a koji je cijele večeri izvrsno vodila Daniela Bobinski.

Inače, brojni ljubitelji poezije mogli su sinoć uživati i u glazbenom dijelu programa za koji je bio zadužen mješoviti zbor Ad hoc, pod ravnanjem Manuele Budinšćak. Uz Ad hoc koji je izveo pop i rock strane i domaće pjesme, program je svojim nastupom obilježila i Ivana Bastašić, jaskanska kantautorica, koja je izvela vlastite autorske pjesme, a na početku i na kraju prisutne je biranom glazbom zabavljao DJ Roberto.

Poeziju su sinoć u TV baru izvodili mladi, ali i stariji glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko te poseban gost večeri i novi pridruženi član Gradskog kazališta Jastrebarsko, profesionalni glumac Siniša Miletić, koji je svojim nastupom oduševio prisutne.

Više: Gradsko kazalište Jastrebarsko

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.