petak, 17. studenoga 2017.

Mala scena otvara „Noć kazališta“ u Zagrebu


Povodom najiščekivanije manifestacije u svijetu kazališta diljem Europe, prvi hrvatski kazališni klaster Zmajevo gnijezdo i ove je godine pripremio bogat i raznovrsan sadržaj za različite uzraste - uz povoljnije cijene.

Mala scena će subotnju „Noć kazališta“ (25. studenog) otvoriti prva u Zagrebu i to u 10 i 11:30 sati naslovom „Priča o svjetlu“ koji će najmlađima, od 1,5 do 5 godina, pružiti nezaboravan vizualni užitak prave čarolije. Broj gledatelja za obje je izvedbe ograničen, dok cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Lutkarski studio Kvak rasplesat će djecu od 3 godine naviše uz predstavu „Tri praščice“ o trima glazbeno talentiranim Tikvićima i jednom sasvim običnom vuku. Ovu priču ispunjenu prijateljstvom publika će moći pogledati u 17 sati po cijeni od 30 kuna.

U napetoj, duhovitoj i vrlo zapletenoj crnoj komediji mladi i odrasli moći će uživati istoga dana u 21 sat. „Do posljednje kapi krvi“ izvest će članovi Dramskog studija Teatra Tirena, dok je za ulaznicu potrebno izdvojiti 10 kuna.

Uvjerite se u stvarnu moć kazališta i rezervirajte mjesta za naslov po Vašoj mjeri telefonski na 01/4683352 ili to učinite online putem internetskih stranica Male scene, a sve informacije možete pratiti i na društvenim mrežama.
Nema komentara :

Objavi komentar