Kolumne

ponedjeljak, 27. ožujka 2017.

Silvija Šesto | Bolja polovnjača (13)


Pizdarija. A čuj, termin sam ti dobila kasno navečer, kao sve je ful. I onda onak oznojena ideš u garderobu, a trebe čistačice se žure doma i naprave propuh da im se pod brže osuši. Čuj, posle te terapije bila sam još bolesnija. A u školi sranje. Mislim, ja ti nisam nikad ni bila na bolovanju. Ona flundra od ravnateljice me je čak doma zvala da me pita kak mi je. Možeš si misliti! Kakti ona jako brine za mene. Posle sam skužila da mi niš ni bolje, jer sam ti se počela rušiti. Išla bi ti po gradu i tak najedanput cap…Tak sam ti jedno jutro išla u Namu platiti nekaj na poštu, sretnem ti jednu žensku iz one prdonjine firme, odemo mi na kavu i ja još nisam ni digla šalicu kad fljop. Čuj, ženska se živa usrala. Pozvali su mi hitnu, zmjerili me i tak to. Čovek mi je rekel da mi je pal šećer, i kajtigajaznam još kaj, valjda i ona stvar. Ja ti tu lepo zaključim kak je vrag odnel šalu i mislim si koju da si štelu aktiviram i da se idem pregledat na pravo mesto. Onda sam si mislila, ma valjda oko mesec dana i sama sam sebi rekla: Mirjana odi vrit, to ti je sam prolazno i tak to. Onak, išla sam sve skup ignorirat, onak kaj da se ništ ni dogodilo, kužiš ono  mislim, a to je bil čisti fulanac. Na kraju mi je mala iz glazbenog uvalila neku adresu pa sam ti završila na pikanju. Kakti akupunktura niš ne boli. Čuj, došla sam ti kod neke tete žoržete, upicanjene ko za doček nove. Platiš unapred ko da ideš jest smrdljive hamburgere. Polegne ti ona mene, uključi mi neku kazetu s kitovima, kakti ja bum se opustila, iju iju kitovi tu nekaj dozivaju ženke, pare se il već kaj drugo i sve to iz jebenog jeftinog kazića…Al čuj sad ovo… Počne ti ona mene pikati, a mene boli, jebate, sve stiskam one svoje porculanske krunice i psujem joj mater ak mi kaj krcne. Popika ti ona mene ko najvećeg neprijatelja i krene spika. Zvrcka telefon…čuj, a još nije bila ni gotova s pikanjem, pa spika ona s bivšim mužem, svade se oko alimentacije, pa spika s automehaničarom, pa spika valjda s novim fakerom, pa s detetom i celo vreme mene pika a mene boli jebate i još za moje novce.

Jedva sam čekala da se skinem s tog jebenog kreveta i pobegnem glavom bez obzira. Onda me je posela na fotelju i kakti u četiri oka, kužiš ono, onak fol na psihičkoj bazi interesirala se za moju bolest. Veli ona meni, možeš si mislit, to vam je od stresa. Mislim si ja, kaj valjda misli na ševu, kaj se više sad ne bi smela ni pošteno stresti, onda ti ona meni nagusla kak bi ona mene pikala metar dana s nekim pčelinjim otrovom. Jebate, još bi me trovala a ja bi joj uredno keširala. U međuvremenu je opet zval njen bivši faker i tu su se gadno zakvačili oko nekih automobilskih guma. Ja više nisam mogla durati i pitam je u čem je problem i mogu li joj ja nekak pomoći, mislim, možda bi mogla srediti nekaj s gumama, znaš da se onaj Perica ispod mojih staraca bavi s gumama…Treba je bila nenadjebiva. Priča ona dalje… Zamenila je mene i bivšeg pa je i njemu počela nekaj o pčelama. Velim ja sebi, lepa moja, briši od ove, ovoj ne treba samo jedan doktor nego celi konzilij. A drugo jutro! Da si me videla drugo jutro! Jebate, bila sam ko iz crtića. Na točkice. Ti vraga, svud di me je piknula šljive. Popizdila sam, već sam htela i Zdenka angažirati. Nek je tuži. U pizdu materinu, pa nemre mi to delati usred rodnog grada. Čak smo Zdenek i ja na tom polju počeli nekaj planirati, al prošla su tri dana i treba mene uredno nazove i pita di sam. Čuj, ipak je u igri bil keš, a trebi je bil sam keš u opciji, kužiš ono, mislim nevjerojatno… Pa di sam, pa kaj sam, pa zakaj nisam došla na to pčelinje trovanje. A da, nisam ti još rekla i dodatnu spiku, mislim da se i ti u tom slučaju ne zajebeš. Trebica ti meni posle one kakti intimne spike napiše na papir kakti lekove al najvažnije od svega ti je adresa. Adresa di bum ja te lekove kupila. Provizija. Ne, to me stvarno vređa. Pa kaj si je ona mislila da sam ja ona plavuša iz vica kaj na prstima ulazi u apoteku da ne probudi tablete za spavanje. Kao, nigde nema tih lekova osim tam di ona skida proviziju.

Jebemti medicinu. Mislim, sori, čast pravima, al… Čuj stara, da znaš kaj sam joj skresala kad me je kolnula. Nisam birala reči. Ja mislim da si je ona posle te spike stvarno morala upaliti one kitove da je smiri. Jebate, pa ne bu neko od mene budalu delal. Čuj, te šljive sam ti, Višnjica moja, celo leto furala. Škvadra je mislila da sam tetovirana. Da si mi noge vidla! Znaš da sam na noge osetljiva. Nisam se ni brijala. Sve si mislim bum odlakavila pa bu mi se manje primetilo, al drek. Jedna me pička tak žalosno gledala na plaži, valjda si je mislila da sam žrtva nasilja da sam čak plažu morala promeniti. Joj, kaj da ti pričam, to je sve skupa bila teška pizdarija. A to kaj mi je napisala, to kaj sam kupila  kod te njene jebivetrice, to su posebne spike. Pa ovi vitamini, pa oni vitamini, ko da sam slon. I to s pijačom. Veli ona meni da pijem dve i pol litre čaja dnevno. Ja joj velim da bum pukla, jer da nemam tolko kila, valda to i po kilama ide, ne…I još je pitam kak bum to s pišanjem i poslom sredila, jer da ionak s tim imam odmalena problema. Pa ne bum valjda pol posla provela na zahodskoj školjki. Sve ti je to idi mi dođi mi, velim ti. Čisti hohštapleraj.  Čuj, nemreš ti ni ozdravit ak ne veruješ faci. Ja  sam ti pila neko vreme sve to, al kaj kad me to podsećalo na trebu. Stara, velim ti, ak si bolesna, jebena si. Ne znaš kak ti je dobro kad si fit. I tak sam ti se ja provela ko panta pita kod te alternative. Još ti sad tu malu iz glazbenog gledam popreko i sve si mislim da mi je to namjerno namestila, jer je bacila oko na Trudića iz tjelesnog, e a jebiga, kaj ja mogu kad je on bacil oko na mene. Čuj, ja se još feš držim, to moraš priznat, kaj je da je. Bar se još v špigl mogu pogledati a da mi se ne zaplače. Geni. Drek, valjda nekaj mora biti dobro. I tak. Skinem ti se ja jako brzo s te alternative i dalje loše. Triput sam se rušila u tramvaju, jedamput na tramvajskoj stanici i dvaput na pješačkom. Pojma nemam zakaj baš tak sve blizu tramvaja, valjda me nekaj iritira u vezi s njim, nemam pojma. Joj, sad sam se setila, to ti ne smem zaboraviti reči, znaš ti onu Sunčanu, no onu kaj se je spekla na kemiji, je onu iz prvog…Pokoj joj duši Višnja, ona ti je završila pod tramvajom, a znaš kakvi su danas tramvaji…To si valjda primetila, više nisu plavi kak bi trebali biti…Je, i nju ti je pobral tramvaj onak na mrtvo i to tramvaj na kojem su prikelili velku reklamu za vitamine. Zamisli, otišla je vrit pod tramvajom na kojem se reklamiral zdrav život. Jebemti takav život! Ne znam, valjda me i to podsećalo. Može bit i to… Onda sam si dala pauzu od nekih mjesec dana i tak sam ti jedno popodne gledala telkač s malom i vidim ti jednu doktoricu, onak nekak skromnu, bez dvadeset narukvica i petnaest lančića oko vrata. To je to, velim ja i nazovem ti bolnicu u kojoj je šljakala i tak ti dođem u prave ruke.

Nastavlja se...

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.