Kolumne

srijeda, 8. veljače 2017.

Nataša Nježić Bublić | Profesor Makajev


Profesor Makajev je imao strašnu dnevnu moru.

Počeo je studenticama gledati u grudi.Počelo je jednog proljetnog dana, i nije bilo naznake da će tome doći kraj. Pokušavao je zuriti u pod ili u strop, samo da ne gleda, ali svaka je bila tako izazovna. Četvorke u drugom redu, male višnjice u zadnjim klupama, breskve u sredini predavaone. Nikad dotad nije imao fetiš na grudi, a volio je samo one svoje pokojne supruge. To je i počelo otkad je nema među živima. Sve bi dao kad bi mogao pomilovati te izazovne i paklene draži. Više se nije mogao skoncentrirati na predavanje.


Postao je zbunjen i nesiguran. Pokušao je doma na internetu gledati erotske fotografije, ali ništa nije bilo tako slatko kao dojke njegovih studentica. Skraćivao je ispite, povisivao ocjene. Bio je krajnje nekritičan.

Prestao je svraćati u kavanu na jutarnju kavu, bojao se da će se to desiti i s konobaricama i sa svim drugim ženama. Ali nije, samo u okrilju predavaone dok tople studentice uzdišu. Čuo im je disanje, čuo je kako se dojke nadimaju i spuštaju. Odlučio se povjeriti jednoj vrlo liberalnoj kolegici s fakulteta. Ona se samo smijala. Držala je da je to normalno i da si mora naći mladu ljubavnicu.

On. Koji nikad nije gledao žene osim svoje.
To je nemoguća misija.

Uostalom njega su zanimale samo grudi, ne priče i tijela, osobnosti i brige mladih dama. Onda je jednog dana došlo vrijeme završnih ispita. U kabinet je ušla Maša i unijela svoje kruške. Bila je vrlo izazovno obučena. Kruške su curile iz majice. Kako bi bio rado oblizao njihov sok. U očima joj se vidjelo da zna što profesor misli. Rekla je: Nisam spremna, a i jesam! Profesor se zacrvenio. Spustila je gornji dio dekoltea i gurnula kruškicu profesoru u usta. Nikad tako nešto nije doživio. Cuclao je njen plod dobrih 15 min. A onda se povukla. A sada ocjena. Uzeo je indeks i upisao peticu koja je prešla u drugi red koliko je bila velika. Ostanimo diskretni, reče Maša. Naravno, odgovori izbezumljeni profesor. Potom spakira torbu i napusti fakultet. Nikad se više nije vraćao.

Otišao je u prijevremenu mirovinu, kupio kuću u prirodi i zasadio veliki voćnjak. Omiljeno drvo je zvao sorta Mašenjka. Ta mu je najbolje uspijevala. Kruška prepuna nektara života, čežnje i požude.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.