Kolumne

ponedjeljak, 24. listopada 2016.

Večer poezije Darka Balaša | Caffe bar Jäger, Osijek




Čarolija poezije uz stihove pjesnika Darka Balaša!

Caffe bar Jäger, u suradnji s pjesnikom Darkom Balašem, u četvrtak, 03. studenog 2016. godine s početkom u 20:00 sati organizira prvu „Večer poezije Darka Balaša“. Cilj je pružiti nektar pjesničke umjetnosti svima onima koji su za njim ožednjeli.

Tko je Darko Balaš?

„Zovem se Darko Balaš i pjesnik sam! Ne po osobnom izboru, moj izbor bili su menadžment i magisterij ekonomije. Pjesnik sam postao po pozivu onoga što nazivamo intuicija. Po meni, najvažnija je zadaća u životu čovjeka pronaći svoju misiju. Ja sam je otkrio prije tri godine. Poezija i prijenos najdubljih emocija publici. Kada radiš posao koji voliš, niti rezultati ne mogu izostati. To su tri književne nagrade za poeziju, jedna od riječkog portala Književnost uživo i dvije od književnog portala Pisci i književnost. Moja me misija dovela do HRT-a i emisije Normalan život, gdje sam prezentirao svoju poeziju, u veljači ove godine, prigodom Valentinova. Bio sam gost i Slavonske televizije, te čitao svoju poezju. Do sada sam napisao preko 500 pjesama i tekstova koje svakodnevno dijelim na svoje dvije književne stranice. No, to nije dovoljno. Želim se susresti s Vama dragi čitatelji, želim podjeliti svoje misli i emocije. Uživo.

Zato Vas pozivam na naše druženje u Caffe baru Jäger, Osijek, 3.11.2016. Ne postoji ništa ljepše od susreta prijatelja. Dođite!“

Link na događaj: Večer poezije Darka Balaša

Poziv je upućen svima koji poštuju i uživaju u notama pjesničkog stvaranja gdje pjesmi i glazbi nema granica. Jedino je umjetnost izvor neprolazne mladosti. Vrijeme je da Osijek ponovno bude Umjetnica poezije i kreativnog buđenja! 

Za sve koji dolaze izvan Osijeka ili ne znaju gdje se nalazi Caffe bar Jäger, pišemo adresu :

Lorenza Jägera 8a, Osijek.  Ulaz je slobodan.

Autor teksta: Monja Jožef

1 komentar :

Unknown kaže...

Najiskrenije zahvaljujem na najavi moje Večeri poezije u Osijeku!

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.