Kolumne

ponedjeljak, 26. lipnja 2023.

CeKaTe | Komični mjuzikl "Pravi krivi put"

 

U četvrtak, 29. lipnja 2023. u 19 sati u Centru za kulturu Trešnjevka plesni klub JazzElle u koprodukciji s CeKaTe-om reprizno će izvesti komični mjuzikl „Pravi krivi put“.
 U režiji i koreografiji Tihane Strmečki plešu, pjevaju i glume mladi umjetnici koji se kontinuirano educiraju u sva tri područja. „Pravi krivi put“ priča je o upornosti u ostvarenju svojih snova, čak i kada se odabere krivi put i krivi način. Kroz mjuzikl su provučene teme ravnopravnosti spolova, prijateljstva, ljubavi, kazališne umjetnosti i mnoge druge. Uz prave ljude oko sebe, koji cijene iskrenost i predanost, glavni će lik naučit lekcije ne samo o sebi, već i o društvu u kojem živimo. Hoće li u toj priči naći i ljubav i smisao – saznajte dolaskom na mjuzikl!

Glazbeno ravnanje vodi Iva Bardun, adaptaciju teksta uz redateljicu izvršila je Dunja Ševerdija, za osmišljavanje scenografije i kostimografije zadužena je Ana Perić, dok joj se u izradi kostima pridružila Angela Runje. Dizajn i vizualni identitet osmislila je Lucija Tandara.

Radnja mjuzikla:
Viktor Lovrić, talentirani glumac velikih ambicija nikako ne uspijeva dobiti veliku ulogu niti u jednom kazalištu u Zagrebu. Slučajno od svoje cimerice dramaturginje Ene saznaje da se postavlja novi mjuzikl „Zlatarevo srebro“ u kojem traže glavnu žensku ulogu Magde paprenjarke. Iz očaja i ambicije, nepromišljeno odluči izaći na audiciju kao Lovorka Vičić, njegov ženski alter-ego, i ulogu – dobiva! Iako predstavu režira nesposobni redatelj Roko Turić, ona će dobiti na kvaliteti i smislu kada Lovorka i druga glavna glumica Iris Zubak inspirativno preuzmu vodstvo. 

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.