Kolumne

utorak, 4. travnja 2023.

Međunarodni kamp ''SMILE'' za osobe s intelektualnim teškoćama u Rijeci

 


Športski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke poziva sve zainteresirane da sudjeluju na besplatnom internacionalnom kampu  za mlade i osobe s intelektualnim teškoćama  i/ili mentalnim poteškoćama. 

Besplatni međunarodni kamp ''SMILE'' u Rijeci i okolici od 14.-16. travnja 2023. za mlade i osobe s intelektualnim teškoćama  i/ili mentalnim poteškoćama trajat će tri dana.

Aktivnosti su predviđene od 10 do 16 sati, prijevoz sudionika je osiguran sa Jelačićeva trga u Rijeci . Polazak svaki dan busom u 9:15 sati. 

1. dan petak 14.travnja - svečano ceremonija otvorenja u Atletskoj dvorani Kantrida-atletika- plivanje na Kantridi 

2. dan  subota 15. travnja - planinarenje Kostrena 

3. dan nedjelja 16. travnja-  planinarenje Platak sa stručnim vodstvom 

U slučaju kiše za vikend se organiziraju aktivnosti u Dvorani Mladosti, Trsat (odbojka, košarka, graničar, veseli poligon i druženje).

Sve aktivnosti su besplatne za sudionike, hrana je osigurana,  sudionici će dobiti prigodne poklone. 

Projekt ''SMILE'' ima za cilj analizirati vezu između sporta i inkluzije na inovativan i drugačiji način - osiguravanjem međunarodnog sudjelovanja u sportskim aktivnostima osoba s intelektualnim teškoćama i/ili mentalnim poteškoćama.

Zainteresirani neka popune čim prije prijavni obrazac jer je broj korisnika ograničen. Dozvoljeno je sudjelovati na kampu s pratnjom, ali zbog planinarskih aktivnosti sudionici moraju imati funkcionalne donje ekstremitete. 

Prijave : 051/312-226

https://forms.gle/UoRhVMbgxJZxNSZGA



Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.