Kolumne

srijeda, 16. lipnja 2021.

KUU „Lipa“, Gornji Mihaljevec raspisuje natječaj za 2. zbornik poezije


„MIRISI LIPE“

Na natječaju za 2. zbornik "MIRISI LIPE" mogu sudjelovati svi građani iz Hrvatske s neobjavljenim pjesmama, a tema je lipa, (ljepota lipe, ljubav ispod lipe, miris lipe, lipin cvijet i drugo što ja povezano s lipom…). Mogu biti na bilo kojem hrvatskom jeziku ili narječju.

Pjesme koje izabere prosudbeno povjerenstvo (sastavljeno od tri člana) bit će objavljene u zborniku „MIRISI LIPE“, a zbornik će biti svima besplatno uručen prilikom promocije (na kojoj će odabrani autori recitirati svoje pjesme). Zbornik se ne šalje poštom već će se moći podići na promociji na kojoj će svakom autoru biti uručena i zahvalnica.

Promocija zbornika planirana je krajem 2021. godine o čemu ćete biti obaviješteni prilikom objave imena autora izabranih pjesama.

Svaki autor može poslati najviše dvije lektorirane pjesme u WORDU, Times New Roman, veličina 12, prored 1,5, do 28 redaka) s imenom i prezimenom autora, adresom, brojem telefona i mobitela te adresom elektronske pošte, a šalju se na e-mail: lipemirisi@gmail.com.

U naslovu upisati: za „MIRISI LIPE“

Pjesme se primaju do 01. rujna 2021. godine. Pjesme se ne vraćaju.

Veselimo se vašem odazivu na natječaj i dolasku na promociju zbornika.


Predsjednica KUU „LIPA“, Gornji Mihaljevec

Jasenka Novak

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.