Kolumne

srijeda, 5. svibnja 2021.

BestBook & Fraktura knjiga mjeseca | 'Ivana Šojat: 'Štajga ili put u maglu'


vrijeme: 07.05.2021. 20 h
mjesto: Zagreb

Novi roman književnice i prevoditeljice Ivane Šojat 'Štajga ili put u maglu' knjiga je mjeseca svibnja prema izboru književnog magazina BestBook. Predstavljanje knjige održat će u Knjižari Fraktura u petak, 7. svibnja, u 20 sati, a razgovor ćete moći pratiti uživo na YouTube kanalu Fraktura Najbolja Literatura, na FB profilu Fraktura – najbolja literatura te na FB stranicama magazina BestBook, Express i 24sata.

O knjizi će govoriti Ivana Šojat, Seid Serdarević i Emirat Asipi.

Predstavljanje BestBook knjige mjeseca održat će se uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, a broj posjetitelja u Knjižari Fraktura bit će ograničen na 12, stoga vas molimo da se što prije prijavite na promocije@fraktura.hr.

Uživo online:
FB profil BestBook

Štajga ili put u maglu roman je o Hrvatskoj danas, o zemlji koju napuštaju mladi, u kojoj sve završava kao na slijepom peronu, o ljudima koji moraju pronaći sebe da bi mogli shvatiti druge. O ljubavi, koju treba njegovati poput krhke biljke, o obitelji koja nestaje. Ivana Šojat ispisala je posvetu željeznici i vremenu u kojem je gradić u panonskoj ravnici imao perspektivu, ljudima koji su zaspali i zapeli u noćnoj mori, ali koji imaju nadu da će se iz nje probuditi.

Izvor:Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.