Kolumne

petak, 6. studenoga 2020.

Javni poziv programa Writers in Residence 2021 u Splitu

 

prijava: 27.12.2020.
mjesto: Split


Pokretanjem rezidencijalnog programa 'Marko Marulić' i razvijanjem promotivnih aktivnosti vezanih za boravak stranih autora i prevoditelja, istraživača s područja književnosti, vizualnih i audiovizualnih umjetnosti, ostalih izvedbenih umjetnosti u Splitu, Udruga Kurs ima za cilj omogućiti upoznavanje literarnih, kulturoloških i socijalnih prilika u Hrvatskoj, a posebno u Splitu, dok se istodobno domaća publika upoznaje s odabranom europskom književnom i umjetničkom scenom.

Uz partnere u projektu: Ministarstvo kulture i medija RH, Splitsko-dalmatinske županija i Grada Splita, te međunarodnih partnera Traduki, Udruga Kurs osigurala je organizirani smještaj u opremljenom stanu u centru grada u trajanju od četiri tjedna te pokrivanje troškova boravka u iznosu od 800 Eura.  
 
Termini boravka: siječanj, veljača, ožujak, travanj, svibanj, lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni, prosinac u 2020.godini.
 
Prijava mora sadržavati:
 
1. curriculum vitae (na hrvatskom, engleskom ili njemačkom)
2. puna adresa (kontakt telefon i e-mail adresa)
3. popis objavljenih djela
4. kratak opis planova rada u Splitu
5. pismo preporuke izdavača, kritičara ili udruženja pisaca
 
Rok za slanje prijava je 30.studeni 2020. Prijave se šalju u PDF-formatu putem elektroničke pošte na e-mail adresu: maja6v@gmail.com
 
Prijave će zaprimiti Povjerenstvo, te izvijestiti odabrane kandidate najkasnije do 27. prosinca 2020. Nepotpune prijave i prijave koje ne udovoljavaju propisanim uvjetima, neće se uzeti u razmatranje.

Izjava o politici zaštite privatnosti osobnih podataka

Udruga KURS podatke dostavljene u prijavnici i obveznoj natječajnoj dokumentaciji upotrijebit će u svrhu provjere prihvatljivosti kandidata.

Zaštitu osobnih podataka shvaćamo izrazito ozbiljno te ih tretiramo kao povjerljive podatke, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).
 
Udruga KURS, listopad, 2020.

Izvor:Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.