Kolumne

srijeda, 30. siječnja 2019.

Kreativne radionice Jelenovac



Jeste se nekad, ponekad ili uvijek pitali ili sanjali kako bi pohađali kreativne radionice pisanja, a glavni razlog protiv odluke da to realizirate uvijek je bio – novac?

Dokaz da postoje radionice gdje vas neće pitati ništa osim da imate 55+ godina (jedna, dvije manje, neće vam biti oprošteno!) su Kreativne radionice Jelenovac.

Mjesto je to gdje možete mnogo naučiti no prije svega se zabaviti sa slovima. Uz to, oni koji će nas sve svojim slovima najviše zabaviti dobivaju i prigodne slovne darove

Dakle, svaki utorak od 17 i 30 u Ilici 181. Sve gratis uz darove, zabava uz pisanje.

Više detalja o ostalim aktivnostima možete pronaći na ovoj poveznici:


Voditelj radionica: Silvija Šesto, književnica



Nositelj projekta: Međunarodni centar za umjetnost iz Zagreba.

Razdoblje održavanja radionica: od 1.10. 2018. do siječnja 2020..

Lokacije na kojima se projekt održava su Ilica 181 (literarna i dramska radionica), te Slovenska 21 (likovna radionica).

Financiranje: Projekt je sufinancirala Evropska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Evropskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 303.000 kuna. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Međunarodnog centra za umjetnost.

Kreativne radionice Jelenovac namijenjene su građanima starijim od 55 godina. Vode ih priznati hrvatski umjetnici i javne osobe: Goran Grgić, Andrea Bassi, Mirela Brekalo, Romana Petrušić, Silvija Šesto, Vera Vujović i Lela Končar. Cilj projekta je suradnjom sve tri umjetničke radionice producirati kratku predstavu koja će se igrati u studenom i prosincu 2019. te u siječnju 2020. Svi zainteresirani, ako su stariji od 55 godina, pozivaju se u prijateljski kreativni prostor u kojem se neobavezno družimo u opuštenoj atmosferi, razvijamo nove vještine i potencijale, i stvaramo.

Više informacija o projektu zainteresirani mogu naći na web stranici www.mcu.hr ili na Facebook stranici 'Kreativne radionice – Kazališni projekt Jelenovac'. Telefonski broj preko kojega se mogu prijaviti je 099 343 7340 ili naša mail adresa jelenovac54plus@mcu.hr.

Kreativne radionice

KAZALIŠNI PROJEKT JELENOVAC

Već imate 54+? Budite kreativni u Jelenovcu.
Družite se, stvarajte i razvijte svoje potencijale.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.