Kolumne

utorak, 12. lipnja 2018.

Radionica fanzina u Infoshopu Karlovac


vrijeme: 13.06.2018. 18 h
mjesto: Karlovac; Infoshop Karlovac, MUZA, Haulikova 22, 1. kat.

KA-MATRIX organizira novu radionicu fanzina u prostoru Infoshop Karlovac. Ideja je napraviti novi broj fanzina koji će izraditi sami sudionici radionice uz pomoć iskusnijih kolegay, a radionica započinje 13. lipnja, u 18 sati, u Infoshopu Karlovac. Sudjelovanje je slobodno a materijal će biti pripremljen.

Nova Fanzinoradionica namijenjena je onima koji prvi puta ulaze u svijet fanzinomejkera, kao i iskusnijim fanzinašima. Pozivamo zainteresirane da se zbog limitiranog broja sudionika prijave na info@ka-matrix.hr.

Na istu adresu mogu se poslati i tekstovi koji se namjeravaju objaviti u fanzinu. Moguće je slati intervjue, reportaže s koncerata, izložbi, predstava, recenzije glazbenih albuma, filmova i serija, kratke priče i pjesme i druge tekstualne dokumente za koje se smatra da će se uklopiti u sadržaj. Materijali se također mogu donijeti i na USB stiku a uoči radionice bit će pripremljeni za korištenje.

Organizator radionice je udruga KA-MATRIX a radionica se provodi u okviru projekta Klub za mlade MUZA uz potporu Grada Karlovca.

Izvor: Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.