Kolumne

petak, 9. ožujka 2018.

Natječaj za Nagradu Dijana Klarić


prijava: 01.04.2018.

'Nagrada Dijana Klarić' pokrenuta je u znak sjećanja na mladu šibensku putnicu i fotografkinju (12.12.1986. – 28.03.2013.) čiji su cjelokupni život i rad bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja. 
Kako bi njena ljubav prema životu i putovanju nastavila inspirirati i druge, nagradu pokreću Hrvatski klub putnika i obitelj Dijane Klarić, a dodjeljuje se jednom godišnje u sklopu Croatian Travel Festivala u Šibeniku.

Prijaviti se može svatko tko je u 2017./2018. godini, odnosno od završetka prošlogodišnjeg Croatian Travel Festivala napisao putopis, snimio fotografiju ili video s putovanja odnosno poduzeo veći putnički projekt. Nema dobne granice. Prijaviti se mogu samo državljani Republike Hrvatske. Natjecatelj se može prijaviti samostalno ili ga mogu kandidirati drugi. Prijava je moguća u više kategorija. Prijašnji pobjednici mogu se ponovno prijaviti na natječaj, u bilo kojoj kategoriji.
Natječaj je otvoren do 1. travnja 2018. godine.

Dodjela nagrada održat će se 27.05.2018. u 17:00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u sklopu Croatian Travel Festivala u Šibeniku, kad će biti proglašeni pobjednici natječaja.

Pravila natječaja >>>

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.