Kolumne

četvrtak, 8. veljače 2018.

Andreja Galović | Natalija Bajer: I korakom i u raskoraku


Trinaesti dan najveselijeg mjeseca u godini rezerviran je u Hrvatskom saboru kulture za predstavljanje zbirke pjesama U raskoraku Natalije Bajer (rođ. Komar). Virovitička književnica, kojoj su dragi i stihovi i proza, predstavit će publici svoju prvu samostalnu zbirku poezije. Svojim dojmovima o zbirci prisutne će počastiti pjesnikinja Božica Jelušić, a odabrane stihove interpretirati glumica GDK Gavella Ana Kvrgić.
Siščanku rođenu krajem šezdesetih, po naobrazbi dipl. inženjerku agronomije, životni je put odveo u nekom drugom smjeru. Natalija je dugi niz godina posvećena prosvjetnoj djelatnosti. Učiteljica je matematike u OŠ Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju. Živi s obitelji, suprugom Josipom te kćerima Anom i Katarinom u Lukaču, selu u okolici Virovitice.
Piše poeziju i prozu na standardnom jeziku te na kajkavskom narječju. Radovi su joj tijekom 2017. godine uvršteni u zbornike recitala održanih u Mariji Bistrici, Sv. Ivanu Zelini, Krapini, Bedekovčini, Ludbregu i Varaždinu. Članica je Hrvatskog sabora kulture te Udruge FRiKK, koja okuplja umjetnike iz područja filma, radiofonije, kazališta i književnosti.
Natalija, Božica i Ana pripremile su pravu književnu poslasticu i raduju se vašem dolasku u 18 sati u dvoranu Hrvatskog sabora kulture u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici 17.
Andreja Galović

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.