Kolumne

utorak, 13. lipnja 2017.

Treće državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji


Natječaj:

Treće državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji održati će se 2. srpnja 2017. u klubu Močvara u Zagrebu s početkom u 20,30 sati. Događaj organizira udruga DADAnti (Split) u suradnji s udrugom URK (Zagreb).

Na natječaj se može prijaviti bilo koji punoljetan državljanin RH. Kandidate ocjenjuju 3 volontera iz publike i 3 člana stručnog žirija. Svi ocjenjuju s ocjenama od 1 do 5.

Kandidate nećemo ograničavati nikakvim pravilima. Publika i žiri glasuju prema osobnom senzibilitetu.

Pobjednik prvenstva dobiva besplatno putovanje i plaćen hotel i hranu u Briselu gdje će 2.12. na europskom prvenstvu u slam poeziji predstavljati Hrvatsku. Dio troškova putovanja dodjeljuje udruga DADAnti a dio daju organizatori europskog prvenstva, naknadno, nakon povratka u Hrvatsku.

Prije prijave guglajte o slamu. Izvedba bi trebala trajati do 3 minute (na europskom prvenstvu su jako strogi kod poštivanja ovog pravila). Ukoliko kandidat znatno probije vremensko ograničenje voditelj programa ga zaustavlja u daljnjem nastupu.

Kandidati koji se natječu za nagradu moraju unaprijed (do 2. srpnja) voditelju programa (Mario Kovač) dostaviti: ime i prezime, OIB, adresu prebivališta (onu na kojoj je prijavljen u Poreznoj upravi), kontakt telefon, e-mail adresu i 3 pjesme te životopis na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijave poslati na mail: dadajihad@gmail.com

Izazov: Svi koji se ne žele natjecati za nagradu mogu nastupiti izvan konkurencije te nam dokazati kako su oni u biti najbolji, ali ne žele trošiti državni novac na besplatna putovanja. Njihov nastup neće biti ocjenjivan, niti moraju unaprijed poslati prijavu.

Stručni žiri: Mario Kovač, Franko Bušić i Zdenko Franjić
Voditelj projekta: Franko Bušić

Ukoliko se prijavi manji broj kandidata ostavljamo mogućnost da kandidatima budu isplaćeni i putni troškovi do Zagreba i to na način da kandidatima iz Splita troškove plaća udruga DADAnti, a kandidatima iz drugih gradova udruga URK.

andidati će o eventualnoj isplati putnih troškova i načinu isplate biti obaviješteni nakon sastavljanja konačnog popisa 2. srpnja.

Očekujte i besplatan koncert. Bend još nismo dogovorili. Polaaaaako. :)

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.