Kolumne

utorak, 10. siječnja 2017.

Konkurs za zbornik "Rukopisi 40"


Logo zbornika
Dom omladine Pančevo poziva zainteresovane mlade autore da pošalju radove na 40. konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije “Rukopisi 40”.

Konkurs je otvoren do 20. februara, a pravo učešća imaju devojke i mladići od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših ex-YU republika i jezicima nacionalnih manjina.

Treba poslati do 3 pesme i/ili 3 kratke priče (pesme dužine do 2, a priče do 3 kucane strane - dakle, do 7.000 karaktera, veličina fonta 12), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, brojem telefona i imejlom (u fajlu sa radovima i u “telu” imejla!) na: zbornikrukopisi@gmail.com ili Dom omladine, Svetog Save 10, 26 000 Pančevo, Srbija (sa naznakom “za Rukopise 40”).



Nije obavezno slati na obe adrese, već prema izboru, običnom poštom ili elektronskom, a prednost je na elektronskoj pošti.

Zbornik “Rukopisi 40” će izaći iz štampe početkom maja 2017. godine, a krajem maja meseca planirana je i promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival.

Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju zbornika “Rukopisi 40”, primerci će biti poslati poštom.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.