Kolumne

četvrtak, 24. studenoga 2016.

Goran Gerovac | Sjever je mjesto tame


Promocija nove knjige Gorana Gerovca - Sjever je mjesto tame, održati će se u utorak, 29. studenoga 2016. u 20 h u Vinyl baru u Bogovićevoj 3.

Sudjeluju: Goran Gerovac, Alen Galović, Branimir Pofuk, Dejan Šorak i Drago Glamuzina:

Više o autoru i knjizi:

Goran Gerovac napisao je postapokaliptični roman u kojem glavni protagonist nakon nuklearnog uništenja luta razvalinama gradova i pokušava dočekati sutrašnji dan. Bauljajući među ruševinama, prisjeća se bivšeg života i 'analizira' ludilo svijeta koji se samouništio. Pritom nema nikakvih obzira ni prema kome, gotovo je sam na svijetu i može reći što god hoće, nema prema kome biti politički korektan, a očaj i vlastito 'ludilo', koji samo rastu dok luta od jednog srušenog zida do drugog, od jedne hrpe leševa do druge, dodatan su poticaj da bezobzirno secira svoj umrli svijet. Ne ostaje dužan nikome, a ne štedi ni sebe.

Goran Gerovac rođen je 1967. u Karlovcu. Do sada je objavio knjigu kratkih priča (Galerija) i dva romana (Pajo, ti si Srbin i Razbijeni). Radi u Večernjem listu kao urednik i kolumnist. Rukopis Sjever je mjesto tame ušao je u uži izbor V.B.Z. i Tisak media nagrade za najbolji roman godine.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.