Kolumne

petak, 23. rujna 2016.

Nada Zidar-Bogadi | Proljeće trči za dječakovom loptom


S radošću Vas pozivamo u knjižnicu “Bogdana Ogrizovića” (u petak, 23. rujna 2016., u 20,00 sati) na promociju zbirke haiku poezije Nade Zidar-Bogadi „Proljeće trči za dječakovom loptom“.

Na promociji će o novom pjesničkom buketiću biblioteke „poezijascrtom“ naklade „Semafora“ u ime nakladnika govoriti književnica Silvija Šesto, koja je kao i uvijek izdala novu zbirku, a ne i poeziju!, a potom će se nazočnoj publici s nekoliko riječi obratiti i autorica zbirke Nada Zidar-Bogadi. Stihove iz knjige govorit će autorica, urednica i gosti iz publike, a najbolji interpretatori bit će nagrađeni!

Uz ugodno druženje bit ćete u mogućnosti objeručke prisvojiti autorske primjerke zbirke poezije „Proljeće trči za dječakovom loptom“ Nade Zidar-Bogadi, uz primjerenu cijenu.

Dobro došli u knjižnicu “Bogdana Ogrizovića”, na Cvjetni plac, u petak, 23. rujna 2016. u 20,00 sati.


O haiku poeziji Nade Zidar-Bogadi

...Haiku Nade Zidar-Bogadi jesu dostojan predstavnik našeg haiku, onakvog kakvog su ga zacrtali prerano otišli Dubravko Ivančan i Tonči Petrasov Marović, a dalje ga razvili Luko Paljetak, Enes Kišević i čitav niz naših haiku pjesnikinja i pjesnika koji su još među nama i zahvaljujući kojima taj oblik poezije ne samo da jest ovdje već će tu i ostati.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.