Kolumne

srijeda, 8. ožujka 2023.

Izložba slika Anamarije Biočić Siničić

 

S radošću Vas pozivamo na otvorenje izložbe slika autorice Anamarije Biočić Siničić u četvrtak 9. ožujka 2023. u 17.00 sati u Kuli na Glavici u Kaštel Sućurcu.

Anamarija Biočić crta i slika pod vodstvom prof. Luke Radice, akademskog kipara. Radi s olovkom, ugljenom, tušem i akrilom kombinirajući različite tehnike. Osobito voli portret, voli prikazati energiju u prirodi, pokret u plesu, glazbu u prostoru. Zanimaju je različite kulture i socijalna tematika, sve kroz figurativni izričaj, ali i apstraktni ekspresionizam.
U mlađim danima je u slobodno vrijeme crtala, svirala klavir i bavila se raznim kreativnim aktivnostima, a formalno obrazovanje završila je u kulturno umjetničkoj gimnaziji u Splitu. Studirala je sociologiju i kroatologiju na Hrvatskim studijima, a diplomirala je pravo na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Već 20 godina vodi svoj odvjetnički ured. Rodom je iz Kaštel Sućurca.

Nakon otvaranja, izložba će se ovog tjedna moći razgledati u petak 10. ožujka i u subotu 11. ožujka u vremenu od 17.00 do 19.00 sati, uz susret s autoricom.

GK Kaštela

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.