Kolumne

utorak, 8. studenoga 2022.

V.B.Z.-ovi autori na Interliberu

 

VBZ uoči Interlibera svake godine objavljuje nove knjige domaćih autora i autorica, najveće svjetske bestselere te raznovrsne i aktualne naslove koji će obogatiti kućne biblioteke i uljepšati duge jesenje dane!

 

Potpisivanja knjiga i susreti s autorima na VBZ-ovom štandu

Tijekom sajma možete upoznati naše domaće autorice i autore koji će potpisivati svoje novitete  – u utorak, 8. studenog u 18 sati na V.B.Z.-ovom štandu Zoran Ferić potpisivat će roman Dok prelaziš rijekuu srijedu, 9. studenog Ivica Prtenjača Kino Sloga, a u četvrtak u isto vrijeme Vedrana Rudan knjigu Doživotna robija.

 

Ulaskom u vikend nastavljamo s druženjem od 18 sati na našem štandu na Interliberu pa ćete tako u petak, 11. studenog imati priliku upoznati Darija Srnu i njegovu knjigu Zašto te zovu Srna, a u subotu na istom mjestu u isto vrijeme dolazi nam ovogodišnji dobitnik V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman – družite se s Draganom Jurakom i Peléovim priručnikom!

 

U nedjelju, 13. studenog u 18 sati na glavnoj pozornici u 6. paviljonu Zagrebačkog velesajma autorica Svjetlana Gjoni predstavit će Shèngbĭde̒băo  impresivan, lingvistički izazovan, ali i zabavan roman, koji nakon njezina V.B.Z-ovom nagradom ovjenčanog romana Nula Nemo potvrđuje da je riječ o moćnoj, samosvjesnoj i izuzetno zanimljivoj pripovjedačici!

 

Vidimo se od 8. do 13. studenog u paviljonu 5. Zagrebačkog velesajma na V.B.Z.-ovom štandu, gdje vas očekuju akcijske cijene svih naših izdanja – od starijih klasika preko domaćih noviteta i dječje književnosti do najvećih svjetskih trilera, krimića i najpopularnijih publicističkih naslova; dok će se u paviljonu 6 naći manji izbor knjiga i outlet-štand s popustima do 90 % na starija izdanja.

 

Najavu svih V.B.Z.-ovih noviteta pročitajte ovdje.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.