Kolumne

ponedjeljak, 21. studenoga 2022.

17. TREPS festival plesa

17. TREPS festival plesa održat će se od 25. do 27. studenog 2022. s početkom u 19 sati u Centru za kulturu Trešnjevka. U kategorijama klasični balet, suvremeni ples, showjazzstep, društveni i urbani plesni izrazi, natjecat će se 34 najbolje plesne skupine iz cijele Hrvatske.

TREPS događanja tradicionalno su započela susretima plesnih grupa na kojima je u svibnju i lipnju predstavljeno više od 128 koreografija 43 plesne skupine u kojima je plesalo preko 800 mladih plesačica i plesača. Najbolji od njih kvalificirali su se za festival na kojem će se dodijeliti nagrade o kojima odlučuje žiri u sastavu: Maja Đurinović, Ljiljana Gvozdenović, Andrej Izmestyev, Koni Kosanović, Una Štalcar-Furač i Tihana Strmečki.

TREPS cilja umrežavanju i okupljanju svih zaljubljenika u ples pa će, nakon niza susreta, publika i ove godine u prostorima Centra za kulturu Trešnjevka imati priliku vidjeti rad onih, koji su po mišljenju stručnog žirija, pokazali zavidno umijeće i vrsnu izvedbu. Cijena ulaznice je 30 kuna/3,98 eura, a više informacija pronađite na poveznici.




Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.