Kolumne

petak, 9. travnja 2021.

14. Sesvetski pjesnički maraton u sklopu Noći knjige 2021.


vrijeme: 23.04.2021.
prijava:  20.04.2021.

Sesvetski pjesnički maraton i ove će se godine održati u virtualnom obliku. Poveznica za praćenje pjesničkog maratona bit će vidljiva na mrežnoj stranici Knjižnice Sesvete u petak, 23. travnja, na dan Noći Knjige 2021. Prijave za sudjelovanje primaju se do 20. travnja!

Pjesnikinje i pjesnici koji žele sudjelovati, trebaju odabrati jednu svoju pjesmu te je najkasnije do 20. travnja 2021. poslati na e-mail adresu: kcusesvete@gmail.com.

Pjesma se može poslati u tekstualnom obliku ili se može snimiti u zvučnom ili video formatu.

Svi pjesnički radovi i/ili interpretacije radova objavit će se na posebnoj mrežnoj stranici po uzoru na prošli 13. virtualni maraton.

I ovaj Maraton će obogatiti dodatni sadržaji:
foto-izložba Karmen Stošić, izložba „Književnog kulturnog lifta“ (Knjižnica Jelkovec), tematska izložba učenika i profesora Gimnazije Sesvete te glazbeni sadržaji Ivana Kapeca i učenika Glazbene škole Zlatka Grgoševića Sesvete.

Poveznica za praćenje 14. Sesvetskog pjesničkog maratona bit će vidljiva na mrežnoj stranici Knjižnice Sesvete u petak, 23. travnja na dan Noći Knjige 2021.

Važna napomena:
Sudjelovanjem na Maratonu dajete pristanak da se vaše ime i prezime, vaš videozapis, audiozapis ili tekst pjesme javno objavi online.

Organizatori: Ivan Babić, Mihael Bily, Iva Klak Mršić i Evelina Rudan


Izvor:Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.