Kolumne

ponedjeljak, 25. siječnja 2021.

Časopis ZiN Daily predstavlja novosti i poziva autore da pošalju svoje radove!


Književni časopis ZiN Daily ima novi vizualni identitet, rubrike, uredništvo i Twitter stranicu (https://twitter.com/ZinDaily) na kojoj možete pratiti obavijesti o objavama i ostale zanimljive i relevantne informacije. ZiN Daily također poziva autore da pošalju svoje radove na e-mail adresu: zindaily.subs1@gmail.com. Sve smjernice i informacije o načinu prijave možete pronaći na stranicama časopisa: https://www.zvonainari.hr/zin-daily.  

Riječ urednice: Svijet kakvog znamo se mijenja. Svjedoci smo raznih kulturalnih promjena, društvenih previranja ali i sve većeg podizanja glasova onih koji su potlačeni i marginalizirani. U isto vrijeme raste osviještenosti o krhkosti ljudskog postojanja dok poznata svakodnevnica ustupa mjesto neizvjesnoj budućnosti i strahovima od nepoznatog.

Sve se to posljedično odražava i na književnost i ostale vidove umjetnosti koji oduvijek služe kao egzistencijalni katalizatori i testamenti promjenjivih vremena i antagonizirajućih unutrašnjih bitaka pojedinca. ZiN Daily teži istinitosti, autentičnosti i razumijevanju te potiče i naglašava ulogu koju književnost i ostale umjetnosti zauzimaju u društvu, svijetu i životima pojedinaca. U skladu s duhom vremena, časopis okreće novu stranicu te poziva čitatelje i autore da svjedoče i doprinose napretku - riječ po riječ.


Ana Savković

Glavna urednica

Književni časopis ZiN Daily


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.