Kolumne

utorak, 10. studenoga 2020.

Novi termin održavanja Interlibera 23. do 28. ožujka 2021.

 

vrijeme: 23.03.2021. - 28.03.2021.

Nacionalni književni i veliki kulturološki događaj Interliber - 43. međunarodni sajam knjige, odgođen u studenom zbog epidemioloških mjera, održat će se u novom terminu od 23. do 28. ožujka 2021. godine, objavio je Zagrebački velesajam (ZV).

Dodatni termin u ožujku, ističe ZV, uvršten je u Kalendar sajmova 2021. uz suglasnost s vodećim nakladnicima i knjižarima Republike Hrvatske.
 
ZV poručuje da će radi zaštite svih sudionika sajma pripremiti i realizirati u ožujku sljedeće godine sve sigurnosne i zdravstvene mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
 
Ove se godine umjesto Interlibera od 10. do 15. studenoga provodi projekt "Knjiga svima i svuda" u sklopu kojega se otkazane sajamske aktivnosti odvijaju putem online platforme te u knjižarama diljem Hrvatske, a pripremljen je i poseban Premium program predstavljanja autora na trećem programu HRT-a i YouTube kanalu Zajednice nakladnika i knjižara HGK. (Hina)

Izvor:Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.