Kolumne

utorak, 31. ožujka 2020.

Produžen rok prijave za Nagradu "Dijana Klarić"

Hrvatski klub putnika iz Šibenika raspisuje natječaj za dodjelu Nagrade Dijana Klarić. Nagrada je pokrenuta u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja. Novi rok za prijavu je 1. lipnja 2020.
Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija:
-        Najbolji putopis
-        Najbolja putopisna fotografija
-        Najbolji putopisni film ili video
-        Najbolji projekt
-        Putnik godine

Dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku (svibanj, 2020.) kad će biti proglašena po tri finalista i pobjednik u svakoj kategoriji.

Prijave se šalju na e-mail adresu: nagradadijanaklaric@gmail.com U naslovu treba jasno naznačiti kategoriju za koju se kandidat natječe i priložiti kratka obrazloženja. U kategorijama „Najbolji putopis“, „Najbolja putopisna fotografija“ i „Najbolji putopisni film ili video“ e-mailu je potrebno priložiti primjer uratka (ulomak putopisa, fotografiju u jpg ili pdf formatu, cjeloviti film ili dio filma), a za kategorije „Najbolji putnički projekt“ i „Putnik godine“ potrebno je poslati minimalno 1 karticu opisa po čemu je prijavljeni projekt/putnik od posebnog značaja ili interesa. E-mailu je potrebno priložiti i osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja).

Detalje natječaja potražite na stranici www.hrvatskiklubputnika.com, Facebook stranici „Nagrada Dijana Klaric“ ili upitom na navedenu e-mail adresu.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.