Kolumne

srijeda, 28. kolovoza 2019.

Još jedna promocija romana Želja u Zagrebu - ovoga puta u knjižari Hoću knjigu!


Nakon uspješne promocije u Mimari u lipnju ove godine, Nataša i Marina odlučile su održati još jednu promociju romana Želja u Zagrebu u četvrtak 5.9. u 18:00 sati. Ovoga puta radi se o promociji otvorenog tipa i to u prostoru knjižare Hoću knjigu! Interesantan i drugačiji program i ovoga puta neće izostati.

Roman Želja prvi je od ukupno pet romana iz serijala ŽIVOT koji pišu Nataša Debeljak i Marina Kuleš, sada poznatije pod pseudonimom Mana Pass. Početkom lipnja, kada je knjiga ugledala svjetlo dana, cure su otkrile da one stoje iza Facebook i Instagram profila Put Rukopisa koji prate mnogi ljubitelji čitanja. Tamo su prikazale kako je izgledalo njihovo zajedničko pisanje od dobivanja ideje do današnjeg dana.

Komentari i recenzije na knjigu dolaze sa svih strana, a sve su redom pozitivne. Cure su ispričale priču mlade Nore s kojom se jako jednostavno povezati. Ona nailazi na mnoge probleme koje svi možemo razumjeti, ali osim problema prikazuju sve ono lijepo što nas okružuje. Od lokacija koje možete prepoznati do običaja i način druženja karakterističnih baš na našim područjima.

Cure planiraju promocije po cijeloj Hrvatskoj, a za početak ponavljaju okupljanje u Zagrebu jer je prva promocija bila zatvorenog tipa. S obzirom da žele napraviti malo drugačiju priču, svaka njihova promocija ima poseban program. Uz promociju knjige kroz razgovor s autoricama i moderatoricom Valentinom Namesnik, gosti će imati priliku probati nevjerojatna vina iz Vinarije Perak, a kratak glazbeni nastup održat će odlična Stela Šmit.

Nemojte propustiti priliku za ovo ugodno druženje i razgovor s mladim autoricama. Vidimo se Bogovićevoj 7, u knjižari Hoću knjigu u četvrtak 5. rujna u 18:00 sati. 



Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.