Kolumne

nedjelja, 11. ožujka 2018.

Pramcem u sumrak

  Z - KAO ZATEGNI

Piše: Jelena Miškić

Cijeli vikend igram scrabble, nefokusirano, totalno gubim partiju za partijom, nikako složiti više od par kockica. Kalorije koje sam u dva dana pretočila u kojekakve naslage zasigurno nisu dobre za mene, sve me ih je strah nabrojati, nije ni čudo da mozak ne procesuira puno tog od silnog žvakanja. Ali - vikend je za dušu. Vikend je za prijatelje, dobar doručak, još bolji ručak, pa večeru s Michelinovom zvjezdicom, deserti između i pride, izbor sorti vina prema kriteriju - samo daj -  i za razbibrigu pregršt neobaveznih razgovora te pokoja društvena igra.

Opasno me grize savjest. Idući tjedan konačno će nam se otopiti ovaj snijeg i led, krećemo s temperaturama u plus, ožujak je!!!! Za devedeset dana proraditi će vukovarska Ada!!!!

(Vukovarska Ada je najljepše mjesto na svijetu. Kada padne vodostaj Dunava podigne se bijela pješčana plaža s prekrasnim krajolikom. Gledati zalazak sunca s te plaže nasuprot gradu koji u smiraj dana mašta kako ne želi da ljeto ikada završi, dok pozadina lagano mami mirisom roštilja ili fiša...) Kupanje na Dunavu - jeiiiii! Kupaći kostim - psiho scenaaaaaaa. Aaaaaaaaa!

A!

I još malo vrištim.

Ali - imamo novi moment! Osmjeh!

U Vukovar je stigao magični stroj za topljenje! Ne snijega. To je sjajna vijest. O daaaaa.
To jest jako, jako dobra informacija za čokoladno mouss opsjednute. Langošica međuobročna nastojanja. U tri ujutro - e ostalo je još šnenokla....
Mogu li rezervirati devedeset termina? Stodevedeset kažete!?!
A primate dva put dnevno, u redu.
Taman :)
Ah.
Moje čokoladno ja i jecam ja na vagi silno se veselimo toplijim danima.
Popravit ćemo taj scrabble. Ovo s prehrambenim navikama....ah teško.
Bolje da priznam.
Najljepše četiri riječi.. Kaže:"Ja tebe jako volim."

Sad ti.

Kažem:"A onda je svizac..."
Baš sam... :)

Dođite u Vukovar. Dunav otvara apetit. Jako.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.