Kolumne

ponedjeljak, 4. rujna 2017.

Kazalište Mala scena čitateljima časopisa Kvaka poklanja dvije ulaznice za predstavu "Priča o VELIKOM i malom" u subotu 9. rujna u 17 sati.


"Priča o VELIKOM i malom" - novi naslov za najmlađe!


U svijetu veličina koji me okružuje gdje se nalazim ja? Jesam li velik ili malen? Mogu li u isto vrijeme biti oboje? Zašto je nekad dobro biti malen, a ponekad i biti velik? I na kraju... mogu li veliki i mali biti prijatelji?

"Priča o VELIKOM i malom" novi je naslov u kojoj najmlađe (od 1,5 do 5 godina) upoznajemo s veličinama, oblicima i brojevima, ali govori i o prijateljstvu između, pogađate... velikih i malih.
Koncept veliko – malo važan je za snalaženje u prostoru, razumijevanje svijeta koji nas okružuje, ali i kako bi djeca bila uspješna u komunikaciji s drugima. Cilj ove produkcije je kod djece razviti znatiželju za odnose u prostoru, odnose među predmetima i usaditi im osnovne predmatematičke vještine. Razumijevanje razlike veliko – malo osnovni je koncept u matematici te prvi korak prema razumijevanju drugih pojmova kao što su: veći od, manji od i jednaki.

Svečana premijera održat će se u četvrtak (7. rujna) u 18 sati, na Medveščaku 2. Ne propustite prve reprize već sljedećeg vikenda, u petak (8. rujna) u 18 te u subotu (9. rujna) u 10, 11:30 te u 17 sati.

Predstava je nastala u koprodukciji Teatra Puna kuća i Male scene uz potporu Ministarstva kulture RH i Grada Zagreba. Tekst je po narudžbi napisala naša stalna suradnica i nagrađivana autorica Kristina Gavran, dok naša dugogodišnja suradnica Svetlana Patafta, izvodi i potpisuje režiju.

Autorski tim čine i scenografkinja Tonka Maleković, skladatelj glazbe Lazar Novkov, oblikovatelj svjetla Domagoj Klasić, likovno oblikovanje potpisuju Klasja Habjan i Zita Nakić Vojnović i fotograf Mirko Cvjetko. Producentice su Tena Bosek, Mia Tomić i Jelena Vignjević uz mentorstvo Vitomire Lončar.

Ulaznice su ograničene za svaku od izvedbi, stoga već sad rezervirajte svoja mjesta online ili telefonski na 01/4683352.
Pružite svojim najmlađima nezaboravno kazališno iskustvo uz još jednu hit predstavu!

2 komentara :

Unknown kaže...

Leonardo Dokša i Jelena Dokša

Kvaka - urednik kaže...

Čestitamo! Molimo da ulaznice preuzmete pola sata prije početka predstave na blagajnu kazališta.

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.