Kolumne

utorak, 16. svibnja 2017.

Daniela Bobinski | Godišnjak


Poštovani članovi uredništva,

želim  podijeliti s vama izuzetan osjećaj ponosa što je i moja pjesma dio vašeg prvog godišnjaka :)

Ovo je prilika i da još jednom izrazim zahvalnost i zadovoljstvo našom suradnjom koja je zaista odlična. Način na koji ste organizirali portal zaista je vrijedan svake pohvale. Odnos prema suradnicima također. Jednostavna i neposredna komunikacija velika je vrijednost ove suradnje. Mnogo mi znači da uvijek dobijem brz odgovor i točnu informaciju o tome kada će nešto biti objavljeno. Sam portal je pak uređen sjajno, pregledan je i omogućava da onaj tko želi do svega može doći lako i bez puno pretraživanja. Pohvaljujem i onog tko odrađuje taj dio posla. 

Osim toga, tu je još jedan važan segment: nama koji pišemo bez profesionalnih osnova, koji se rukovodimo tek nutarnjim osjećajem i primjenjujemo ono znanja što smo usput stekli mnogo znači ovaj časopis i činjenica da netko stručan ima uvid i daje kritički sud o našim uradcima. Velika većina ljudi vjeruje u svoj rad, vjerujem i ja, no povratna informacija je  važna, jer evo, ja mislim da je sve što pišem i svojevrsna poruka, ta tko je još pisao, a da ne želi da napisano netko pročita? Svaki zvuk ima svoj odjek, tako i riječ u mislima i srcima čitatelja. Činjenica da ste objavili gotovo sve što sam vam poslala dodatno me ohrabrila u pisanju, i ojačala me na način da pomislim da sve to što pišem i  i nije tako loše :)

Ideju godišnjaka također podržavam, sjajno izgleda na mojoj polici, kao još jedan opipljiv trag našeg stvaranja. A i inače, kao časopis, izgleda sjajno :) Sviđa mi se kako ste sadržaj podijelili i učinili preglednim i jasnim. Činjenica pak da je i moja pjesma unutra, zbog svega navedenog me izuzetno raduje i čini ponosnom.

Hvala vam stoga na objavi i objavama, na dosadašnjoj suradnji, nadam se da će se jednako uspješno nastaviti i ubuduće.

Svima vama koji ste dio uredništva veliko hvala na trudu i srdačan vam pozdrav!

1 komentar :

della mellani kaže...

Kako se osjećate kada vidite da je vaš rad objavljen i priznat u časopisu, te koliko vam znači suradnja s portalom?

Visit Us Telkom University

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.