Kolumne

nedjelja, 23. travnja 2017.

Slavica Gazibara | Točka na i


Gledajući akcijske filmove i uživajući u brzini izmjene specijalnih efekata, svoj nabujali adrenalin on troši šopajući se grickalicama, slatkišima i pivom, povećavajući udubljenje svoje omiljene fotelje iz koje se uskoro neće moći dignuti.

Nježniji spol istovremeno uz čokoladu ili veliku Nutellu u nekoj drugoj prostoriji roni suze zbog opakog gada koji ljepotici i ljepotanu komplicira život u raskošnim vilama i na jahtama širom Turske.
Da zajedništvo doma ipak funkcionira, najbolje se vidi kada su u pitanju utakmice: u neartikuliranim urlicima „za“ i „protiv“, u maštovitim psovkama, silno željenom penetracijom u majku (uz posebnu strast ako je druge nacionalnosti), potom u najbliži rod – kćeri, sestre,  no isti je apetit  i kada su u pitanju muški članovi njihovih obitelji, a grob je vrlo omiljen cilj.

Kad sve završi, on će odjuriti da ne zakasni uplatom u kladionici, a potom „pogledati dečke“ i drmnuti s nogu dva-tri piva, iznoseći utiske o utakmici istovremeno s prijateljima, a možda će i malo promuknuti.

Ona će pospremiti dnevnu sobu – isprazniti pepeljare, maknuti prazne flaše i obrisati stol. Dobro je što ga nema, jer baš počinje sljedeća serija koju obožava, a ipak je ljepše gledati na velikom ekranu.
Večeras će možda pasti i seks. Ona će zažmiriti i zamišljati bicepse stasitog Turčina, a ako ne zažmiri, misliti kako je ipak trebala popodne iskoristiti za peglanje.

On neće zažmiriti, neće zamišljati, a neće ni misliti. Jer, ovo je bio uzbudljiv dan, a kada dan završi seksom, ipak je to onda točka na i.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.