nedjelja, 13. studenoga 2016.

Gradska knjižnica Kaštela – aktivnosti u posljednjem tjednu „Mjeseca hrvatske knjige 2016.“


Predstavljanje knjige “Kontrola uma u pravnom sistemu” Dražena Kasala

Utorak, 15.11. u 19 sati, odjel GKK u K. Sućurcu - U sklopu Mjeseca hrvatske knjige, u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu u utorak, 15.11. u 19.00 sati bit će predstavljena knjiga “Kontrola uma u pravnom sistemu” autora Dražena Kasala.

Knjiga je prošireno i dopunjeno izdanje knjige “Strava u ulici prava”, a prema autorovim riječima, u knjizi je pojašnjen način na koji djeluje um i kako um gleda na svijet.

Što je um i kako on doživljava stvarnost? Kako se na njega može utjecati? Tko je taj koji na njega utječe i koji su razlozi tog utjecaja? Kako prepoznati kontrolu i odbiti biti kontroliran? Što je svijet bez kontrole i kako bi se možda mogao manifestirati? U kakvoj su vezi kontrolirani um, strah i anksioznost? – samo su neka od brojnih pitanja o kojima autor promišlja u knjizi “Kontrola uma u pravnom sistemu”.

Dječji odjel Kaštel Stari – od 14. do 19. 11.

Ponedjeljak, 14.11. u 17.30 Radionica „Čitajmo sto na sat s Milenom Mandić, autoricom Pokajnika“ (sudjeluju učenici OŠ prof. F. Lukasa iz K. Staroga, OŠ Bijaći iz K. Novoga i OŠ Ostrog iz K. Lukšića).

Utorak, 15.11 u 18.30 Radionica engleskog jezika za predškolce
Četvrtak, 17.11. u 17.00 Društvene igre
Petak, 18.11. Radionica „Sjećanje na Vukovar – grad heroj“


Piše: Renata Dobrić

Nema komentara :

Objavi komentar