Kolumne

četvrtak, 10. studenoga 2016.

10. studenoga 2016. na Interliberu održano je predstavljanje sedam novih naslova Disputove biblioteke "Na tragu klasika" i dodjela nagrada za najbolju recenziju


U četvrtak, 10. studenog 2016. s početkom u 13 sati, na Središnjoj pozornici paviljona 6 Zagrebačkog velesajma naklada Disput i Hrvatsko filološko društvo odražli su prezentaciju svojih sedam novih naslova objavljenih između dva Interlibera.

O radu nakladničke kuće Diput govorili su prevoditelji Marija Paprasarovski i Damjan Lalović, te urednica biblioteke i prevoditeljica Irena Luksić

Sonja Smolec, pomoćnica urednika, predstavila je rad časopisa za književnost "Kvaka" i stavila naglasak na suradnju s nakladničkom kućom Disput s kojom je pokrenuta akcija darivanja knjiga iz biblioteke "Na tragu klasika" čitateljima koji će napisati najbolju recenziju na bilo koju knjigu iz navedene biblioteke. Ova suradnja nastavit će se i dalje a novi natječaj za najbolju recenziju bit će objavljen početkom 2017.

Dobitnice nagrada (Gordana Maloseja, Srebrenka Cernic i Narcisa Potežica) na natječaju za najbolji prikaz nekog djela iz biblioteke Na tragu klasika mogu preuzeti svoje knjige na štandu Disputa (paviljon 5, štand 12C).

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.