Kolumne

ponedjeljak, 3. lipnja 2024.

Koncertna promocija multimedijalne zbirke poezije | „Divno je biti nekome nešto”

S velikim zadovoljstvom pozivamo vas 5. lipnja u 18,00 u Ilirsku dvoranu Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ na koncertnu promociju dugo najavljivane multimedijalne zbirke poezije poznatog hrvatskog tekstopisca, skladatelja i frontmena grupe Latino, Željka Krušlina Kruške pod nazivom „Divno je biti nekome nešto”!
 
“Davao sam k’o da dajem sebi, da pjesme nije ništa im’o ne bi”, stihovi su kojima nas autor poziva na zajedničko uživanje upravo u njima – stihovima, ali i melodijama, kao što smo već naviknuti desetljećima kad je u pitanju Željko Krušlin.
 
Ovo izdanje ljubavne poezije, opjevane, one gotovo zaboravljene, a napose one nikada objavljivane, odvest će vas na emotivno putovanje kroz dubine ljubavi, strasti i romantike. Zbirka stihova (koju ćete držati u rukama) oživjet će vaša srca i pružiti vam priliku da dublje razmislite o ljubavi i njezinoj univerzalnoj moći.
 
Divno je biti nekome nešto, prema nekim statistika, i danas je u 50 najizvođenijih ljubavnih pjesama u regiji. Ona, i drugi poznati Željkovi stihovi uvlačili su nam se se pod kožu i obilježavali trenutke naših života. A vrijeme svemu doda vrijednost. Pronađite se, sjetite, poklonite si natrag svoje vrijeme kroz poeziju, druženje i glazbu.
 
Kao što je o knjizi napisao bard novinarstva u Hrvatskoj, Vojo Šiljak, ovo su muške pjesme, ali sve je zbog – žene.
 
Svaka stranica nosi priču o ljubavi, od najslađih trenutaka do dubokih rastanaka, preplavljujuću nježnost i duboke osjećaje, one koji se urezuju duboko u našu dušu. Jer stihovi su most između srca i uma i prenose univerzalnu priču o ljubavi koja duboko dira i inspirira.
 
Radujemo se dijeljenju ovih riječi s vama. Ova zbirka nisu samo stihovi, već poziv na otkrivanje ljepote ljubavi kroz svjetlost pozitivnosti koja obasjava svaku stranicu.
 
Klub ljubitelja poezije “Stihom u srce” Gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić, poziva Vas na nezaboravnu večer uz poeziju i glazbu.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.