Kolumne

srijeda, 7. lipnja 2023.

Sastanak projektnih partnera projekta Train4inclusive u Sofiji7. i 8. lipnja 2023. održava se poslijednji sastanak projektnih partnera, projekta Train4inclusive u Sofiji, u Bugarskoj.

Cilj projekta Train4inclusive, koji se provodi u sklopu Erasmus + programa, je unaprijeđenje kvalitete života osoba s invaliditetom, njihovim roditeljima i skrbnicima. Projekt je osigurao razmjenu dobre prakse između ljudi koji nadziru i provode sportske aktivnosti osoba s invaliditetom kako bi se sustavno mogao pratiti njihov tjelesni, kognitivni I socijalni napredak.
U sklopu projekta proveden je niz aktivnosti: pilot edukacija trenera o sportu osoba s invaliditetom te sportske aktivnosti plivanja i atletike; razvijen je priručnik za trenere koji rade s osobama s invaliditetom te web platforma na kojoj su dostupni svi razvijeni materijali i edukativni video zapisi.

Web platforma se nalazi na sljedećem linku: http://www.train4inclusive-project.eu/index.html

Vodeći partner projekta je Sportski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke, a ostale partnerske organizacije su Bulgarian Sports Development Association iz Bugarske, Cus Palermo iz Italije, IPAK Inštitut za simbolno analizo in razvoj informacijskih tehnologij iz Slovenije te Universidad de Murcia iz Španjolske.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.