Kolumne

srijeda, 1. ožujka 2023.

CeKaTe | Premijera inkluzivne predstave za djecu Tužno pače

Premijera inkluzivne predstave za djecu na govornom i znakovnom jeziku
TUŽNO PAČE

Novi svijet, udruga za djecu i mlade i Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka u okviru projekta „Znak jednakosti“, financiranog od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske predstavljaju inkluzivnu predstavu za djecu na govornom i znakovnom jeziku u partnerstvu s udrugom DLAN, koja glumcima u predstavi osigurava tečaj znakovnog jezika.

U tekstu Simone Dimitrov Palatinuš u režiji Vedrana Komeričkog, jednog dana u jednom radosnom dvorištu izlegne se pače, na opće oduševljenje životinja. Hm, ali u dvorištu nema patke. Tko će brinuti o pačetu? Kad se krila i papci slože, sve se može! Zobanje, plivanje, higijena, letenje pa čak i pričanje priča – pače će dobiti sve što mu treba. Međutim, koliko god zbrinuto i voljeno bilo, pače je jako tužno, a nitko ne zna zašto, osim glumaca predstave Tene Pataky i Filipa Severa.

Premijera predstave održat će se 10. ožujka 2023. s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Trešnjevka (Park Stara Trešnjevka 1) s reprizama 24. i 25. ožujka te 5. svibnja.

0913027418

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.