Kolumne

nedjelja, 10. srpnja 2022.

Udruga Mlada pera slavi 5. godina rada i pritom nagrađuje čitatelje! Požurite!

 

Danas, 10. srpnja, udruga Mlada pera slavi peti rođendan, petu godišnjicu djelovanja s malim literatima, ali i onima ponešto većim. 

Preko 1500 literarnih radova objavljeno je u 5 godina na portalu Top generacija, stotine i stotine literarnih radova objavljeno je u tri zbornika, dvije slikovnice, jednoj bojanki i jednoj knjizi.

Održane su brojne radionice uzduž kontinentalne Hrvatske i jadranske obale, ali i na vrhu gorja.

Dobili smo petero ambasadora udruge i pronašli pet Izvora literarnog izražavanja mladih.

I nije nam ni kraj pameti da stanemo!

U tijeku su dva literarna natječaja udruge, jedan posvećen kajkavcima osnovnoškolcima i srednjoškolcima, Ak slova fčipnem ili ščipnem, zarez fčuknem ili ščuknem? rezultat kojeg će biti zbornik s kajkavskim pričama i pjesmama, a u drugom, Jer moja priča blista budi furešta il’ turista!, pronaći ćemo i odabrati dječje turističke ambasadore!

Oni malo manje mlađi mogu nam se također pridružiti s kajkavštinom, ali i kolumnama i osvrtima pa će ove godine u nakladi udruge Mlada pera izaći još jedna knjiga, ovaj put Generacije plus!

Naravno da ćemo vas za 5. rođendan nagraditi, a koliko će biti nagrada odlučujete vi, čitatelji!

Kako?

Jednostavno!

Na našu email adresu udruga@mlada-pera.medjimurje.info pošaljite nam link na objavu u kojoj ste pročitali ovaj članak o 5.rođendanu udruge Mlada pera iz Čakovca. Po jedan čitatelj baš svakog portala koji je obilježio naš peti rođendan ovom prigodnom objavom dobit će jedan nasumični primjerak zbornika, slikovnice, bojanke ili knjige iz naše knjižare!

Dječji radovi nam dolaze iz cijele Hrvatske, očekujemo i vaše emailove iz cijele Hrvatske!

Ugodno i kreativno ljeto svima,

a posebno najmlađima!


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.