Kolumne

petak, 16. travnja 2021.

Natječaj za putničku nagradu Dijana Klarić 2021.

 

prijava: 10.05.2021.


Hrvatski klub putnika iz Šibenika raspisuje natječaj za dodjelu Nagrade Dijana Klarić. Nagrada je pokrenuta u znak sjećanja na Dijanu Klarić, mladu šibensku putnicu i fotografkinju čiji su život i djelo bili vezani uz putovanja, umjetnost i radost življenja. Rok za prijavu je 10. svibnja 2021.!

Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija:

  • Putopis
  • Putopisna fotografija
  • Putopisni film ili video
  • Putnički projekt
  • Putnik godine

Rok za prijavu je 10. svibnja 2021. godine, a dodjela nagrada održat će se na Croatian Travel Festivalu u Šibeniku u lipnju ove godine kad će biti proglašeni finalisti i pobjednici u svakoj kategoriji.

Prijave se šalju na e-mail adresu: nagradadijanaklaric@gmail.com U naslovu treba jasno naznačiti kategoriju za koju se kandidat natječe i priložiti kratka obrazloženja. U kategorijama „Najbolji putopis“, „Najbolja putopisna fotografija“ i „Najbolji putopisni film ili video“ e-mailu je potrebno priložiti uradak (ulomak putopisa, fotografiju u jpg ili pdf formatu, cjeloviti film ili dio filma), a za kategorije „Najbolji putnički projekt“ i „Putnik godine“ potrebno je poslati minimalno 1 karticu opisa po čemu je prijavljeni projekt/putnik od posebnog značaja ili interesa. E-mailu je potrebno priložiti i osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja). Kandidati se mogu prijaviti sami ili ih može prijaviti netko drugi.

Detalje natječaja potražite na stranici www.hrvatskiklubputnika.com, Facebook stranici „Nagrada Dijana Klaric“ ili upitom na navedenu e-mail adresu.

Izvor:Culturnet.hr

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.