Kolumne

petak, 18. prosinca 2020.

Pet godina časopisa "Kvaka"


18.12.2020. časopis "Kvaka" je s vama punih pet godina.

Na današnji dan imamo preko milion i pol pregleda i više od 11 tisuća objava kako domaćih, tako i stranih. Time smo postigli mnogo više nego što smo očekivali.


Iskoristit ću priliku ove godišnjice da zahvalim svima, i čitateljima i autorima, posebno kolumnistima, te svakako uredništvu časopisa i svima koji su pomogli u njegovoj realizaciji i beskonačnom poslu oko njegovog održavanja. Zahvaljujemo dakako i svim nakladničkim kućama koje daruju knjige našim čitateljima. Hvala!

 

Srdačan pozdrav i sve najbolje želi vam
Vedran Smolec,
glavni urednik

Velika Gorica, 18.12.2020.

 

3 komentara :

Robert Janeš kaže...

Čestitke i najlješe želje za još puuunooo godina Kvake.

Marica Žanetić Malenica kaže...

Iskrene čestitke Uredniku i Uredništvu za uspješno prevladane porođajne muke i sve ostale prepreka na putu razvoja časopisa koji nam je već samim svojim nazivom otvorio vrata za objave i predstavljanja. Hvala i sretno!🎂🥂🍾

dragan uzelac kaže...

Srdačan pozdrav i iskrene čestitke Uredniku i Uredništvu( pre svih Sonji Smolec) na jubileju i jednoj više nego lepoj saradnji.
Reči su ponekad suvišne i nemoćne da izraze lepotu emocija koje kao autori, tim ili saradnici pokušavamo da podelimo sa drugima.Moj doprinos je skroman, ali osećaj predivan, ne samo zbog kvaliteta radova koje časopis prezentuje već i zbog činjenice da se kao gost i neko sa strane nikad nisam osećao zapostavljenim.
Hvala Vam još jednom na lepoj energiji i kvalitetu, uz iskrene želje da istrajete na vlastitom putu.
Srdačan pozdrav naravno i čitaocima!

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.