Kolumne

utorak, 1. rujna 2020.

Mediteranski festival knjige u Splitu od 2. do 6. rujna


vrijeme: 02.09.2020. - 06.09.2020.
mjesto: Split; ŠC Gripe


Ovogodišnji Mediteranski festival knjige održat će se, u organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara HGK, u velikoj dvorani ŠC Gripe od 2. do 6. rujna 2020.

Najveći dalmatinski sajam knjiga će po četvrti put okupiti nakladnike, autore i sve ljubitelje pisane riječi na jednom mjestu te će tijekom trajanja biti središnja kulturna točka Splita i Dalmacije.

Ulaz je slobodan, a svi posjetitelji će moći uživati u susretima s autorima, promocijama knjiga i panel diskusijama te u večernjem Offprogramu koji će se ove godine održavati u klubu Quasimodo, u samom centru Splita. Posebno će ih, kao i svake godine, razveseliti velika ponuda knjiga po promotivnim cijenama.

Za djecu i mlade pripremljene su radionice raznih tematika - od izrada stripova, pisanja i pričanja priča, crtanja pa sve do robotike.

Detaljni MFK program s rasporedom radionica i načinom prijave, dostupan je na www.mfk.hr.

Važno je naglasiti kako će se program i organizacija sajma provoditi uz sve potrebne epidemiološke mjere i preporuke za sprječavanje infekcije.

Festival organizira Zajednica nakladnika i knjižara HGK u suradnji s Ministarstvom kulture, Splitsko-dalmatinskom županijom i Gradom Splitom, a uz podršku brojnih partnera. (HGK)

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.