Kolumne

srijeda, 8. siječnja 2020.

Radionica poezije i kratke priče


Pišete poeziju, ali je skrivate u ladici? Imate želju pisati poeziju, ali se ne usudite sami krenuti? Ili možda želite naučiti kako nastaje kratka priča i koje su njene specifičnosti, tko je pripovjedač i koji su najčešći motivi.

POUVG u suradnji s Centrom za kreativno pisanje (CeKaPe) organizira radionice poezije i kratke priče. Velikogorička spisateljica i jedna od najboljih hrvatskih pjesnikinja srednje generacije Darija Žilić kroz zanimljive vježbe pisanja uvest će vas u tajne nastajanja poezije i kratke priče.

Na radionicama koje će se održavati svake subote u prostorijama Učilišta, naglasak će biti upravo na vježbama pisanja, čitanju, analiziranju te pisanju i brisanju stihova i riječi.

Ako vam je do sada pisanje bilo samo skrivena želja, prijavite se na jednu od RADIONICA POEZIJE ili KRATKE PRIČE.

Prijave su u tijeku na info@cekape.com
Izvor: http://www.pouvg.hr/

1 komentar :

Unknown kaže...

zar se u školi ne uči pisati prozno djelo, a poezija? To je mislim poseban slučaj kad pišeš ili ne pišeš...za poeziju imaš dara i nitko ti valjda neće diktirati hoćeš li pisati s rimom ili bez, u desetercu, ...mislim da je radionica čista glupost pogotovo u nestasici novca. Očito gosp, Žilić želi dobiti plaćicu i ovdje (hm, meni nažalost nije htjela dati Intervju ako joj ne platim...strašno, da imam dijete ne bi ga poslala u njene prste...Sorry, ali je tako

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.