Kolumne

srijeda, 9. listopada 2019.

"Tajkunova kći" sutra u knjižari Hoću knjigu Megastore


Ćetvrtak, 10. listopada u 18 sati u knjižari Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7, Zagreb

Ljubav slobodoumne i dosjetljive princeze golemog poslovnog carstva i najboljeg prijatelja njezina brata polazna je točka romana „Tajkunova kći“ u kojem Dragana R. Tafra oslikava šaroliku lepezu lažnog sjaja bogataša novog doba upletenih u tranzicijske poslovne i političke igre.

Roman "Tajkunova kći", podnaslovljen kao "fiktivna priča inspirirana našom okolinom, u kojoj je svaka sličnost sa stvarnim ljudima i događajima slučajna", predstavit će autorica Dragana R. Tafra sutra, u četvrtak, 10. listopada u 18 sati u knjižari Hoću knjigu Megastore. Uz autoricu, o romanu govore Helena Puljiz i gost iznenađenja, a ulomak iz romana interpretiraju glumci Petra Svrtan i Ivan Colarić. 

Moderira urednica Sandra Pocrnić Mlakar.


Dragana Radusinović Tafra kao novinarka i reporterka sudjelovala je pokretanju i radu značajnih poslovnih medija poput Poslovnog dnevnika, tjednika Lider i hrvatskog izdanja američkog časopisa Forbes. Zapažene novinarske analize poslovanja velikih i malih hrvatskih kompanija te priče o istaknutim ljudima domaćeg biznisa i njihovim poslovnim filozofijama pisala je za Jutarnji list i magazin Globus. Danas piše kolumnu “Liberalna kapitalistica” za portal Direktno i surađuje s magazinom Start.

O romanu „Tajkunova kći“ Hana Konsa je napisala: „Neprestani pokušaji opstanka, suočavanje s brutalnošću života, gubitak svega, do granice nepostojanja osobnog integriteta i  neuništiva želja za životom ono su što glavnu junakinju, a ona je Mi, dovodi do Pobjede. Koja je svima na ovim, grabežom izmrcvarenim prostorima toliko neophodna. I zato je ‘Tajkunova kći’ bila potrebna. Kao štivo uvida i putokaza.” 

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.