Kolumne

petak, 24. studenoga 2017.

Denis Kožljan | Treba reći i primijetiti (osvrt na Kvaku)


Eto već skoro osam godina aktivna sam u spisateljskom radu, iako me u zadnje vrijeme bolest sprječava da dam još više od sebe ali moram primijetiti kako je Časopis Kvaka, doslovno zakvačio sve ono dobro, hvalevrijedno i autorski jednostavno, a onda to pravedno rasporedio na svoje stranice.

I pisala sam do sada na mnogim portalima, i bila top autorica sa najviše postova, no urednička politika bila je takva da se dala smesti i pasti pod utjecaj pojedinih autora. Zbog ne poštivanja etike, uređivačke politike, ti su portali jednostavno nestali sa scene što je prouzročilo štetu onih ljudi koji imaju što za reći i podijeliti sa čitalačkom publikom u bilo kojoj književnoj formi.

Ovdje, u ovoj maloj ali simpatičnoj oazi stihova, priča, eseja, kritičkih osvrta, tek sam odnedavno, no, za sada sam oduševljena, gore navedenim postupcima mladih urednika i njihovih suradnika.

Vjerujem da će Kvaka održati svoj dobar rejting, da će mnogi ljubitelji pisane riječi još dugo obogaćivati ovaj naš pomalo otužni život, samo ako na portalu bude mira, reda, ravnopravnosti i idile, mogu slobodno konstatirati.

Više od toga ne bih jer...tako sam govorila i o još nekim, pa se dogodilo ono najgore (hm, hm, pljuc)... Neeeee, nećemo tražiti vraga, budi ti nama Kvačice vedra i čila, naše misli na svoje naslovnice okačila!

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.