Kolumne

petak, 19. svibnja 2017.

Zagreb Book Festival | 22. - 28. svibnja 2017.






Sa zadovoljstvom vas pozivamo na treći Zagreb Book Festival koji će se ove godine osim u MUO održati i u kinu Tuškanac i Vinyl baru. Tijekom sedam dana u više od pedeset događanja nastupit će preko devedest stranih i domaćih gostiju. Osim književnog programa u sklopu Festivala bit će prikazana tri filma i održana četiri koncerta.

Kako bismo kroz aktualne teme publici približili austrijsku književnost, film, glazbu i društvenu klimu, za temu Festivala odabrali smo Fragilnost – temu koja u današnjem svijetu nestalnosti i neizvjesnosti zauzima ključno mjesto u djelima mnogih umjetnika kao i u životima svih nas. Novi koncept Festivala za cilj ima potaknuti promišljanje današnjice kroz razgovore s nekim od najznačajnijih europskih intelektualaca, koji će problematizirati naše svakodnevne fragilnosti – ravnopravnosti, društvenih sustava, slobode govora, virtualnih identiteta i drugih.

Prvi dio svakog dana Festivala, bit će opet posvećen najmlađima. Osim svega navedenog na Festivalu će u prodaji biti ponuđeno više od 5000 naslova po popularnim cijenama. Vidimo se na trećem Zagreb Book Festivalu!

Cjeloviti program i popis gostiju možete naći na http://www.zgbookfest.hr/

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.