Kolumne

ponedjeljak, 23. listopada 2023.

Književni kompas SMŽ: Sisak, 25.10.2023.

 

Poštovani,


završna dva izdanja ''Književnog kompasa Sisačko-moslavačke županije'' Društva hrvatskih književnika u 2023. godini održat će se u Sisku i Komarevu.

Tribina u Sisku je na rasporedu u srijedu 25. listopada s početkom u 18 sati, u Kulturno-povijesnom centru Sisačko-moslavačke županije (Ulica kralja Tomislava 5).

Povodom teme Mjeseca hrvatske knjige ''Književnost bez granica!'' posvećenoga prevoditeljima i književnom prevođenju, kao glavna gošća večeri nastupit će ugledna književnica, prevoditeljica, urednica i proučavateljica hrvatskoga iseljeništva dr.sc. Željka Lovrenčić, aktualna dopredsjednica Društva hrvatskih književnika.

Tribina u Komarevu održat će se u subotu 28. listopada u prijepodnevnom terminu, s početkom u 10 sati. Članovi i suradnici Društva hrvatskih književnika nastupit će za korisnike Centra za rehabilitaciju Komarevo na adresi Gornje Komarevo - cesta 52 / a. 

Molimo zainteresirane književnike da zbog proceduralnih razloga i ograničenog broja autora svoj nastup unaprijed najave organizatorima na e-mail adresu: 

dhk.smz@gmail.com ili na broj mobitela 091 577 0112.

Ovo će biti premijerno izdanje Književnog kompasa u Komarevu.


''Književni kompas Sisačko-moslavačke županije'' se održava uz potporu Ministarstva kulture i medija RH i Sisačko-moslavačke županije.


Siniša Matasović,
predsjednik Ogranka DHK SMŽ,



Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.