Kolumne

subota, 1. srpnja 2017.

12. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!”Uključite se u 12. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” kojeg organizira Hrvatsko čitateljsko društvo, a ima za cilj istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti.

Natjecati se mogu fotografi amateri bez obzira na dob. U natječaju se može sudjelovati s najviše tri rada koji trebaju prikazivati osobu koja čita. Fotografije se šalju u digitalnom obliku na e-mail hcd.hcd@gmail.com

Fotografski natječaj otvoren je od 1. srpnja do 25. kolovoza 2017. godine, a pobjednike će proglasiti 8. rujna 2017. na stručnom skupu povodom Međunarodnog dana pismenosti koji je ove godine tematski posvećen digitalnoj pismenosti.

Sa željom da vidljivost foto natječaja bude veća ostvarena je putujuća izložba najboljih foto radova. Izložba od devet nagrađenih radova putuje hrvatskim knjižnicama (Slatina, Bjelovar, Križevci, Split, Daruvar, Zagreb–KGZ, Karlovac) i svaka zainteresirana knjižnica, ustanova, škola ili druga pravna osoba s adekvatnim prostorom može ju dobiti besplatno.

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.