Kolumne

utorak, 26. travnja 2016.

Farmacia nagrađuje

Od danas, 26.travnja 2016. možete sudjelovati u nagradnom natječaju
u kojem Moja Farmacia nagrađuje tri najbolje priče na temu ljeta


Iako smo još uvijek u prevrtljivom travnju koji nas tri dana grije i tri dana hladi, znamo da već pomalo razmišljate o danima kad ćete moći izaći u prirodu i opustiti se uz neku dobru knjigu. Opasnosti koje vrebaju na kožu nenaviklu na sunce su mnoge. Farmacia vam proizvodima za zaštitu od sunca pomaže da vam odmor i ljeto proteknu ugodno a koža, osim što će dobiti baš onakvu boju kakvu želite, ostati će meka i njegovana.

Moja Farmacia dat će za tri najbolje priče - tri ravnopravne nagrade, kremu Lierac Sunific Premium.

Na vama je da napišete priču, ne dulju od jedne kartice (1800 znakova, uključujući i razmake) na temu ljeta. 5. svibanj 2016. (u 23,59) je zadnji dan kada primamo vaše radove. Priče šaljite isključivo na e-mail: casopis.kvaka@gmail.com s naznakom Za natječaj Moja Farmacia. Natječaj je otvoren samo za čitatelje iz RH.  Pobjednici natječaja bit će objavljeni 20.5.2016.


O kremi:


Lierac Sunific Premium bogata krema SPF 30 potiče i ubrzava tamnjenje kože na suncu ujedno sprečavajući i uklanjajući sve znakove foto starenja kao što su bore, hiperpigmentacija, gubitak čvrstoće i dehidracija kože. Sadrži vitamin E, melanin, hijaluronsku kiselinu, bioflavonoide, UVA i UVB zaštitu. Arganovo ulje, karite maslac i uruku ulje te biljni glicerin potiču tamnjenje, a hijaluronska kiselina i ekstrakt frangipani cvijeta djeluju protiv bora. Neodoljiv miris kombinacija je bergamota i jasmina, voćnih nota, kokosa i drvenaste baze. Nanosi se na lice i dekolte prije svakog izlaganja suncu. Nanošenje se preporučuje svaka dva sata i svaki put nakon izlaska iz vode.

https://www.farmacia.hr/

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na vašem komentaru. Isti će biti objavljen nakon pregleda moderatora.